Pomoč uporabnikom

Odstop od pogodbe - Vračilo

Vračilo blaga:

Politika vračanja izdelkov, kupljenih na spletni strani eco-bistravoda.si, je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Reklamacije:

Če je prejeti izdelek neuporaben ali poškodovan, ga lahko v 15 dneh pošljete na naš naslov: Bistra Voda d.o.o.,  IOC Zapolje III/12, 1000 Ljubljana. Prosimo, da pošiljki priložite kopijo računa in natančen opis poškodbe oz. napake izdelka.
Če neustreznost izdelka izhaja iz vašega nepravilnega ravnanja, izdelka nismo dolžni zamenjati.

Odstop od naročila in vračilo blaga:

Od naročila lahko odstopite v 15 dneh od dneva prejema blaga.

Nerabljeno in nepoškodovano blago v originalni embalaži  morate v celoti vrniti prodajalcu v 15 dneh po poslanem obvestilu o odstopu od naročila (razen v primeru, da je blago uničeno, pokvarjeno ali izgubljeno po krivdi tretje stranke). Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa.
Izdelek je možno zamenjati tudi, če vam ne ustreza in sicer v 15 dneh po prejemu, pri čemer ste dolžni poravnati vse morebitne dodatne stroške. Menjava je možna samo enkrat.

Kupnino za vrnjene izdelke vam najkasneje v 15 dneh po prejemu obvestila o odstopu povrnemo na vaš transakcijski račun ali s poštno nakaznico oziroma vam jo po dogovoru štejemo kot dobropis pri naslednjem nakupu.
Stroške vračila blaga nosi kupec. Če je kupec vrnil blago neupravičeno, prodajalec poskrbi za hrambo blaga, kupec pa mora povrniti nastale stroške. Kupec mora vrniti blago v originalni embalaži skupaj s priloženo dokumentacijo.

Izdelke lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Bistra Voda d.o.o., IOC Zapolje III/12, 1370 Logatec

Delovni čas:

od ponedeljka do petka od 8. do 16.ure, sobota, nedelja in prazniki zaprto.
Politika vračanja izdelkov, kupljenih v spletni trgovini eco-bistravoda.si, je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Na gornji naslov ali po e-pošti info@eco-bistravoda.si nam lahko pošljete tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.